Opinie naszych klientów

W sklepie ZlotyAniol.pl szczególną uwagę przywiązujemy do jakości obsługi Klienta.
Prosimy o opinie na temat sklepu, produktów oraz współpracy z nami. Dziękujemy!
Autor:
Twoja opinia:


Jestem bardzo zadowolona z zamówień. Towar zgodny z opisem. Dostawa w przeciągu dwóch dni. Gorąco polecam. Zapewne sama skorzystam jeszcze nie raz z tej strony :) Brak zastrzeżeń ! :) Pozdrawiam
Monika, 2017-07-14 16:17
Zamówiłam zaproszenia, podziękowania i jestem zachwycona, dziękuję bardzo i napewno będę polecać i korzystać ponownie, pozdrawiam serdecznie
Viola, 2017-06-27 16:47
Zamawiałam na Komunię córki kilka personalizowanych dodatków. Niestety popełniłam błąd przy wysyłaniu imienia dziecka i listy gości. Tylko dzięki szybkiemu kontaktowi ze strony sklepu, udało się błyskawicznie rozwiązać moją pomyłkę i zamówienie doszło na czas. Naprawdę dziękuję i polecam wszystkim!
Hanna, 2017-06-13 13:08
Ozdoby były zgodne z opisem, bardzo pięknie prezentowały się na stole komunijnym, nie mam żadnych zastrzeżeń.
Zofia D., 2017-06-12 11:52
Bardzo dobra jakość ozdób. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam Anna K.
Anna K., 2017-06-07 21:55
Bardzo szybka wysyłka. Polecam, jedynym minusem jest słabe zabezpieczenie zamówionego opłatka, niestety dotarł pęknięty nie będę reklamować bo już nie mam czasu.
Katarzyna, 2017-06-02 14:24
Witam. Jestem bardzo zadowolona.Towar zgodny z opisem, bardzo szybkp dostarczony. Polecam
Helena M., 2017-06-02 10:35
Jestem zadowolona z zakupu.Gościom bardzo podobały się pudełeczka Serduszka z imiennym bilecikiem.Kupiłam też serwetki metaliczne Złote.Minusem ich jest to,że są złote tylko z jednej strony,ciężko było coś z nich zrobić.
Monika, 2017-05-31 13:48
Jestem bardzo zadowolona. Produkty na komunię są piękne i eleganckie. Goście byli zachwyceni. Polecam, bo warto! Wysyłka szybka i bez problemów.
Sylwia, 2017-05-30 09:58
Gorąco polecam, sklep godny zaufania, towar z górnej półki , szybka wysyłka, dobry kontakt. Polecam!
Marta, 2017-05-29 08:56
Bardzo szybka realizacja zamówienia.Towar zgodny z opisem.Gorąco polecam.Bardzo dziękuję i pozdrawiam:)
Henia, 2017-05-25 08:49
Towar zgodny z opisem ,ekspresowa wysyłka, gorąco polecam.
Agnieszka Chachuła, 2017-05-24 22:39
Zamówienie zrealizowane terminowo. Polecam wszystkim. Dziękuję
Jagoda, 2017-05-21 00:34
Towar zgodny z opisem i szybko dostarczony. Magnesy na lodówkę - prześliczne. Solidna Firma. Polecam!!!
Urszula, 2017-05-19 20:04
Dziękuję bardzo za szybką i sprawną realizację zamówinia. Produkty zgodne z opisem. Polecam. Niestety firma kurierska nie spełniła moich oczekiwań, paczka dotarła z opóźnieniem.
Monika, 2017-05-19 15:28
Zamówienie dotarło dziękuje bardzo za szybką i kompletna wysyłkę , opinie o sklepie stawiam na 6
M.Sz., 2017-05-18 10:18
Bardzo ładne produkty i szybka wysyłka! Polecam!
Adrian, 2017-05-18 10:17
Super! Produkt zgodny z opisem i szybka wysyłka . Polecam. Ja jestem bardzo zadowolona.
ania, 2017-05-17 21:31
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam.
Krystyna Niewiadomska, 2017-05-17 18:46
Bardzo szybka realizacja zamówienia!!!!! Polecam serdecznie zakupy. Produkty są super
Monika :-), 2017-05-17 17:49
Podziękowania dla gości w kształcie serduszek bardzo ładne, czekoladki pyszne. Polecam
Magdalena, 2017-05-17 09:11
Gorąco polecam, wszystko sprawnie i bez najmniejszych problemów. Wszystko jest piękne;) Dziękuję bardzo :)
Renata, 2017-05-16 22:59
Dziękuję i polecam.
Żaneta, 2017-05-16 21:26
Dziękuję
Wszystko wyszło pięknie
Stasia, 2017-05-15 21:50
Polecam!Szybko,sprawnie wszystko zgodnie z opisem.Miła obsługa. .Pozdrawiam
Agnieszka, 2017-05-12 17:39
poprzednie
12345 następne
© 2008-2017 ZlotyAniol.pl
Zamów newsletter