Opinie naszych klientów

W sklepie ZlotyAniol.pl szczególną uwagę przywiązujemy do jakości obsługi Klienta.
Prosimy o opinie na temat sklepu, produktów oraz współpracy z nami. Dziękujemy!
Autor:
Twoja opinia:


Mogę z czystym sumieniem polecić zakupy. Zamawiałam m.in. zaproszenia na komunię córki, które wyszły absolutnie przepiękne.
Kamila, 2020-10-15 13:07
Polecam w 100%, zamawiałam synowi na Komunie mnóstwo rzeczy,( podziękowania dla chrzestnych, opakowania na ciasto, zaproszenia itd,)wszystko piękne, dotarło szybko, - Najlepszy sklep !
Monika K., 2020-10-10 19:37
Towar bardzo dobrej jakości. Przesyłka bardzo szybko doszła. Gorąco polecam. Dziękuję
.
Elżbieta, 2020-10-01 12:20
Bardzo szybka realizacja zamówienia
Towar zgodny bardzo ładnie zapakowany
Bezproblemowy kontakt.
Polecam w 100%
Dziękuje bardzo
Małgorzata, 2020-09-18 14:04
Błyskawiczna realizacja, nawet pomimo tego, że zamówiłam produkt personalizowany. Dwa zamówienia połączone w jedno, szybko i profesjonalnie. Jakość bez zarzutu. Szczerze polecam!
Karolina, 2020-08-11 16:22
Bardzo dziękuje za szybką realizację zamówienia!!Towar starannie zapakowany i bardzo dobrej jakości!!Polecam!!
Mariola, 2020-08-11 09:01
Towar najwyższej jakości. Piękne zaproszenia, serwetki zrobią furorę na komunię. Wszystko piękne. A co do wysyłki jeżeli komuś zależy na czasie to POLECAM z czystym sumieniem od zamówienia do dostawy do domu minęło dokładnie 22,5 godziny jak zamówienie było w moich rękach. Byłam w szoku. Pozostaje tylko korzystać.
Elżbieta, 2020-08-02 17:34
Polecam w 100%. Szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt a towar zgodny z opisem.
Magda, 2020-07-08 17:17
Witam, towar przyszedł starannie zapakowany.Krówki bardzo dobre.Jestem pod dużym wrażeniem. Napewno jeszcze nie raz złożę zamówienie.POLECAM!!!
Ewelina, 2020-07-05 08:47
Bardzo szybka dostawa ,towar zgodny z zamówieniem. Serdecznie polecam
Dorota, 2020-07-01 12:56
Wielkie dzięki,
wynik jest wspaniały, bardzo się cieszę, paczka dotarła na czas do chrztu

Mille merci
Marine, 2020-06-26 18:25
Zamówienie expresowe, krówki pięknie zapakowane, widać dokładność. Byłam zadowolona i jestem do tej pory. Polecam.
Sabina,, 2020-06-26 07:36
Szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem, dobrze zapakowany. Produkty ładne, żywa kolorystyka, solidnie wykonane. Serdecznie polecam
Iwona, 2020-06-16 22:24
Bardzo ładny opłatek na tort. Wysyłka ekspresowa. Polecam i bardzo dziękuję
Monika, 2020-05-28 19:50
Zamówienie dotarło w ekspresowym tempie. Wszystko przepiękne. Polecam w 100/
Marlena, 2020-03-20 16:11
Bardzo dziękuję za ekspresowe zrealizowanie zamówienia. Zamawiałam serwetki,bieżniki komunijne,balony,pudełka na ciasto,personalizowane opłatki na tort. Wszystko jest śliczne.Polecam w 100/
Marlena Urbaniak, 2020-03-19 18:25
Bardzo piękne ozdoby komunijne! Wykonanie i wysyłka w szybkim terminie. Zdecydowanie polecam!
Sylwia, 2020-03-19 12:53
Dziękuję za zamówienie,wszystko w porządku, polecam
Iwona, 2020-03-18 18:21
Polecam w 1000 procentach wszystko co zamówiłam było personalizowane ,jest pięknie wykonane zadbano o każdy drobiazg jestem bardzo zadowolona i polecam wysyłka trwała tyle ile jest napisane .napewno wrócę do was dziękuję
Monika, 2020-03-17 21:51
Jesteście niesamowici wczoraj zamówiłam akcesoria na komunię ,dzisiaj już dostarczone...bardzo dziękuje.
Liliana, 2020-03-11 12:30
Super szybka realizacja,przepiękne zaproszenia komunijne,ja wybrałam że srebrną wstążką,ale później zmieniłam na kolor złoty i nie było żadnego problemu w związku z tym. Komunikacja z drukarką mailowa, szybka i konkretną.Bardzo polecam. Moim zdaniem tak piękne zaproszenia(personalizowane)wraz z kopertami w niewygorowanej cenie, naprawdę warto.
Wiola, 2020-03-06 17:12
Bardzo dziękujemy za szybkie zrealizoawnie zamówienia, wszystko bardzo ładne, dobrej jakości, zgodne ze zdjeciami. Serdecznie wszystkim polecam!
Agnieszka, 2020-03-05 20:41
Dziękuję za piękne podziękowania dla rodziców moich dzieci komunijnych. Cieszę się, że dzieci będą miały uroczy prezent. Państwu dziękuję za sympatyczną, natychmiastową obsługę. Niech dobry Anioł Was strzeże i posyła wiele złota z nieba.
s. Monika, 2020-03-05 11:08
szybko i sprawnie, prześliczne dekoracje komunijne, dobrej jakości
M.J, 2020-03-05 09:49
Serdecznie dziękuję za bardzo udane i ekspresowe zakupy.
Zamówienie jak najbardziej zgodne z moimi oczekiwaniami, dobrze zabezpieczone i zapakowane. Firma godna polecenia.
Wiola, 2020-03-03 21:27
poprzednie
12345 następne
© 2008-2020 ZlotyAniol.pl