Opinie naszych klientów

W sklepie ZlotyAniol.pl szczególną uwagę przywiązujemy do jakości obsługi Klienta.
Prosimy o opinie na temat sklepu, produktów oraz współpracy z nami. Dziękujemy!
Autor:
Twoja opinia:


Dziękuję!!! Jestem bardzo zadowolona!!! Szybka dostawa i co najważniejsze zamówione artykuły bardzo dobrze i starannie wykonane. Z wielką przyjemnością będę Państwa polecać znajomym, a sama nie raz jeszcze z korzystam z Państwa usług, bo naprawdę warto!!! Dziękuję raz jeszcze i bardzo serdecznie pozdrawiam cały zespół "Złoty anioł"
Renata, 2020-01-16 15:29
Dziękuję za szybką realizację i wiele cudownych inspiracji.
Polecam w 100%
Paulina, 2020-01-14 13:30
Jestem bardzo zadowolona szybka realizacja szybka dostawa Towar bardzo dobrej jakości.Polecam w 100%
Anna, 2020-01-03 15:32
Szybka dostawa,polecam!!!
Bożena, 2019-12-19 17:48
Zamówiony towar na żywo jeszcze ładniejszy. Szybka dostawa. Jestem bardzo zadowolona i na pewno jeszcze tu wrócę:)
Ewa z Jeleniej Góry, 2019-12-13 12:21
Jestem bardzo zadowolona ze sprawnej i profesjonalnej obsługi :), firma godna polecenia. Zaproszenia komunijne, które zamówiłam są pięknie wykonane, na pewno będę zamawiać jeszcze upominki dla gości.
Monika z Gdyni, 2019-10-18 11:45
Witam wszystkich serdecznie. Z całego serca polecam stronę złoty anioł.
W 100% spełniła moje oczekiwania, towary są bardzo dobrej jakości.paczki przychodzą kompletne i jest ekspresowa dostawa.
Ewa, 2019-10-10 12:47
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, wszystko się zgadza z zamówieniem a wysyłka ekspresowa!! Polecam :)
Karolina, 2019-09-25 12:06
Ekspresowa wysyłka, paczkę miałam na drugi dzień po złożeniu zamówienia. Produkty które otrzymałam są świetnej jakości i zgodne z opisem. Bardzo polecam!
WERONIKA, 2019-09-03 16:48
Wysyłka bardzo szybka, produkt zgodny z opisem i zdjęciem, polecam!
Ania P., 2019-08-23 10:59
Zamówiłam nietypową pamiątkę na chrzest dla bratanka, nie dość że dobry pomysł na ciekawy prezent,to i wysyłka ekspresowa Polecam !
BLANKA, 2019-08-22 20:00
Rewelacja polecam w 100% jakość, wykonanie najwyższa klasa a do tego wysyłka ekspresowa(w niedzele zamówiłam a we wtorek rano paczka była juz u mnie). Jeszcze nie raz skorzystam z usług sklepu!
Anna, 2019-08-06 10:54
Pamiątka przepiękna, wysyłka błyskawiczna, obsługa klienta na najwyższym poziomie :-) polecam gorąco :-) dziękuję:-)
Angelika M, 2019-08-05 10:30
Jestem bardzo zadowolona z zakupów u Złotego Anioła ;-) Prawdziwie anielska robota ;-) Przepiękne zaproszenia, winietki, podziękowania dla gości. Wszystko bardzo starannie wykonane i zapakowane:-) Paczka dotarła do mnie wręcz ekspresowo. Polecam i sama jeszcze w przyszłości skorzystam :-)
Monika B., 2019-07-26 11:46
Polecam
Agnieszka, 2019-07-22 14:01
Ekspresowa wysyłka. Paczkę otrzymałam na następny dzień. Dobrze zapakowane. Jestem zadowolona.
Ala, 2019-07-19 14:04
Turbo szybka wysyłka! Po 4 dniach od złożenia zamówienia dotarło ono do mnie. Bardzo serdecznie dziękuję.
Pyszne czekoladki, nadruk na podziękowaniu dla gości bardzo ostry, na podziękowania dla chrzestnych również. Jestem zachwycona !
Pozdrawiam
Ania, 2019-07-11 16:34
Towar zgodny z opisem. Podziękowania dla chrzestnych śliczne. Wysyłka ekspresowa bo w 24h i na takiej mi zależało. Gorąco polecam.
Justyna Misztela, 2019-07-11 09:38
Mega szybka wysyłka! Wszystko bardzo estetycznie wykonane i ładne. Polecam
Marta, 2019-06-19 17:42
Jestem zachwycona starannością wykonania podziękowań dla chrzestnych. Produkty porządnie zapakowane, szybka przesyłka. Dziękuję! I polecam ! :)
Ewelina, 2019-06-12 13:39
Gorąco polecam,dzięki dekoracjom zakupionym w sklepie Złoty Anioł nasz stół komunijny wyglądał przepięknie.Dziękuję.
Dorota, 2019-06-06 19:10
Bardzo szybka dostawa, nie minęły 24h od mojego zamówienia a paczka była już następnego dnia rano . POLECAM !!!
Hanna, 2019-06-04 09:48
Sprzedawca godny polecenia. Szybka przesyłka i towar zgodny z zamówieniem.
Dziękuję
Ryszard, 2019-05-31 19:49
Sprzedawca godny polecenia! Jestem bardzo zadowolona. Przesyłka szybka, towar dobrej jakości, bardzo porządnie zapakowane. I rozsądne ceny. Dziękuję!
Monika, 2019-05-20 18:58
Gorąco polecam, paczka przyszła zgodnie z terminem, stan bardzo dobry :)
Patrycja, 2019-05-16 19:40
poprzednie
12345 następne
© 2008-2020 ZlotyAniol.pl Zapraszamy na nasz instagram!
Zamów newsletter