Opinie naszych klientów

W sklepie ZlotyAniol.pl szczególną uwagę przywiązujemy do jakości obsługi Klienta.
Prosimy o opinie na temat sklepu, produktów oraz współpracy z nami. Dziękujemy!
Autor:
Twoja opinia:


W dwa dni moje zamówienie zostało zrealizowane i otrzymałam przesyłkę :)dziękuję
Justyna Jankowska, 2018-05-23 21:00
Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Zakupiony towar w pełni spełnił moje oczekiwania. Opcja "szybka pomoc" zadziałała w moim przypadku rewelacyjnie. Dziękuję. Jesteście Państwo godni polecenia.
Magda, 2018-05-23 14:27
Aniołki bardzo ładne, calość jest super podziękowaniem dla gosci.
Maria, 2018-05-22 16:50
Goście byli zachwyceni zakupionymi dekoracjami.
Jestem bardzo zadowolona z zakupu oraz szybkością dostawy. Bardzo dziękuje.
Judyta, 2018-05-22 10:25
Bardzo gustowny towar wszystko dobrze przemyślane jestem bardzo zadowolona z produktów na komunię św szczególnie z wianka i okapnika oraz z pięknej ozdoby na rękę. Gorąco polecam!!!!!
Joanna G., 2018-05-21 19:27
Wszystko w należytym porządku. Błyskawiczna wysyłka oraz świetna strona internetowa :) Polecam gorąco i pozdrawiam :)
Grzegorz, 2018-05-18 13:08
Jestem bardzo zadowolona z zakupionych rzeczy. Wszystko co zamówiłam prezentuje się przepięknie, goście na pewno będą pod wrażeniem, szybka dostawa całość oceniam na 6+. Polecam
Marlena., 2018-05-17 19:32
Cudowny sklep.
Ewa, 2018-05-16 11:59
Jestem bardzo zadowolona z zakupu.Wszystko zgodne z opisem, podziękowania w drewnianej oprawie śliczne a także szybka realizacja zamówienia. Polecam.
Natalia Sz., 2018-05-15 17:19
Brakuje mi słów, jak wyrazić swój zachwyt nad zamówionym podziękowaniem dla chrzestnych. Majstersztyk to za mało. Drżenie serca, gdy pierwszy raz ujrzałam, zapach drewna zniewalający, wykonanie z najdrobniejszymi detalami. Obdarowani będą zachwyceni, ja jestem pod ogromnym wrażeniem.
Pełen profesjonalizm.
Bardzo dziękuję
Ewa Śmigrocka, 2018-05-10 08:50
Gorąco polecam zakupy w tym sklepie, towar zgodny ze zdjęciem, a najważniejsza dla mnie była mimo gorącego okresu komunijnego szybka realizacja zamówienia.Polecam
rwoj
rwoj, 2018-05-09 13:37
Serdecznie polecam wszystkim kupującym. Szybka sprawna dostawa, jakość towaru zgodna z ofertą. Obsługa na infolinii rzeczowa i konkretna. Zakupy skutecznie zabezpieczone, nic nie zostało uszkodzone:) Polecam, polecam, polecam
pozdrawiam
Elżbieta
Elżbieta, 2018-05-09 11:38
Produkt zgodny z opisem przesyłka dotarła szybko polecam
Paulina, 2018-05-08 19:17
Polecam
Eliza Gawryluk, 2018-05-08 09:57
Bardzo ładne dekoracje wianek, rękawiczki i ozdoby na stół. Polecam
Marianna, 2018-05-08 09:51
Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu,szybkości przesyłki i jakości zamówionego towaru.
Drodzy Państwo to była czysta przyjemność.
A zachwyt gości komunijnych bezcenny.
Polecam gorąco.
Z poważaniem
Katarzyna
Katarzyna Noras, 2018-05-07 15:15
Co za sklep!!! Polecam, polecam szybką sprawna obsługa towar bardzo ładny piękne rękodzieło super, super
Barbara, 2018-05-02 21:52
Podziękowania bardzo ładne i starannie wykonane. Fachowa obsługa i szybka realizacja zamówienia. Wszystko super,polecam.
Jola, 2018-05-02 16:03
Polecam z calego serca . Wszystkie produkty idealne, piękne właściwie to ładniejsze niż na zdjęciach . Bardzo miła obsługa na infolinii . Szybka dostawa wszystko zgodne z zamówieniem .
Małgorzata, 2018-04-27 12:03
Dostawa zamówionego towaru była bardzo szybka. Zamówione towary zgadne ze zdjęciem i moimi oczekiwaniami. Napewno polecę wasz sklep znajomym.
Ania, 2018-04-26 14:18
Produkty faktycznie ładne i zgodnie z opisem, ale termin realizacji to pojęcie względne w przypadku tej firmy.
Magda, 2018-04-24 11:37
Jesteśmy bardzo zadowoleni z ozdób które zakupiliśmy w Waszym sklepie internetowym zlotyaniol.pl Realizacja oraz kontakt bez żadnych problemów. Szybko i żetelna. Polecamy serdecznie.Pozdrawiamy
Gosia i Mariusz, 2018-04-24 08:10
Dziękuję za szybką realizację zamówienia.Kontakt bardzo dobry i sprawny.Zamówienie identyczne jak na fotografiach .Jestem pozytywnie zadowolona i na pewno nie raz skorzystam .
Monika, 2018-04-22 10:33
Bardzo dziękuję za zakupy. Produkty są prześliczne, kontakt doskonały a dostawa expresowa.
Karolina, 2018-04-22 10:12
Dziękuję serdecznie za szybką przesyłkę lizaków,kokardek i winietek komunijnych-śliczne.Polecam i pozdrawiam.
Aleksandra, 2018-04-20 17:58
poprzednie
12345 następne
© 2008-2018 ZlotyAniol.pl
Zamów newsletter