Opinie naszych klientów

W sklepie ZlotyAniol.pl szczególną uwagę przywiązujemy do jakości obsługi Klienta.
Prosimy o opinie na temat sklepu, produktów oraz współpracy z nami. Dziękujemy!
Autor:
Twoja opinia:


Zamówienie dotarło w ekspresowym tempie. Wszystko przepiękne. Polecam w 100/
Marlena, 2020-03-20 16:11
Bardzo dziękuję za ekspresowe zrealizowanie zamówienia. Zamawiałam serwetki,bieżniki komunijne,balony,pudełka na ciasto,personalizowane opłatki na tort. Wszystko jest śliczne.Polecam w 100/
Marlena Urbaniak, 2020-03-19 18:25
Bardzo piękne ozdoby komunijne! Wykonanie i wysyłka w szybkim terminie. Zdecydowanie polecam!
Sylwia, 2020-03-19 12:53
Dziękuję za zamówienie,wszystko w porządku, polecam
Iwona, 2020-03-18 18:21
Polecam w 1000 procentach wszystko co zamówiłam było personalizowane ,jest pięknie wykonane zadbano o każdy drobiazg jestem bardzo zadowolona i polecam wysyłka trwała tyle ile jest napisane .napewno wrócę do was dziękuję
Monika, 2020-03-17 21:51
Jesteście niesamowici wczoraj zamówiłam akcesoria na komunię ,dzisiaj już dostarczone...bardzo dziękuje.
Liliana, 2020-03-11 12:30
Super szybka realizacja,przepiękne zaproszenia komunijne,ja wybrałam że srebrną wstążką,ale później zmieniłam na kolor złoty i nie było żadnego problemu w związku z tym. Komunikacja z drukarką mailowa, szybka i konkretną.Bardzo polecam. Moim zdaniem tak piękne zaproszenia(personalizowane)wraz z kopertami w niewygorowanej cenie, naprawdę warto.
Wiola, 2020-03-06 17:12
Bardzo dziękujemy za szybkie zrealizoawnie zamówienia, wszystko bardzo ładne, dobrej jakości, zgodne ze zdjeciami. Serdecznie wszystkim polecam!
Agnieszka, 2020-03-05 20:41
Dziękuję za piękne podziękowania dla rodziców moich dzieci komunijnych. Cieszę się, że dzieci będą miały uroczy prezent. Państwu dziękuję za sympatyczną, natychmiastową obsługę. Niech dobry Anioł Was strzeże i posyła wiele złota z nieba.
s. Monika, 2020-03-05 11:08
szybko i sprawnie, prześliczne dekoracje komunijne, dobrej jakości
M.J, 2020-03-05 09:49
Serdecznie dziękuję za bardzo udane i ekspresowe zakupy.
Zamówienie jak najbardziej zgodne z moimi oczekiwaniami, dobrze zabezpieczone i zapakowane. Firma godna polecenia.
Wiola, 2020-03-03 21:27
B.b.b.b.b.dziekuje!!!!
Dzisiaj otrzymałam zamówienie rzeczy do I Komunii Św mojej córki i proszę mi wierzyć aż się wzruszylam jak zobaczyłam te wszystkie piękne rzeczy wykonane z niesamowita dbałością o każdy szczegół. Zaproszenia personalizowane przepiękne.
Podziękowania dla Chrzestnych(aniołki w pudełku) przecudne.
Wszystko pięknie zapakowane i zabezpieczone przed uszkodzeniami.
Szczerze i ż całego serca polecam sklep Złoty Anioł ja profesjonalnie podejście do klienta i szybkość wykonania i ekspresowa przesyłkę.
Dominika, 2020-02-28 13:56
Dziękuję bardzo !!! Zamówiłam pudełko dla babci (podziękowanie za obecność na I Komunii Świętej). Jestem bardzo zadowolona !!! Pudełko nie posiada żadnych skaz, treść zgodna z zamówieniem!!!
Realizacja po 2 dniach od zamówienia. Gorąco polecam.
Sylwia K-W, 2020-02-27 15:22
Bardzo ładne zaproszenia oraz upominkowe czekoladki. Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług firmy. Wysyłka ekspresowa. Dziękujemy i polecamy innym klientom!
Paulina, 2020-02-27 11:35
Zamówienie została zrealizowane ekspresowo i perfekcyjnie, jestem bardzo zadowolona i na pewno tu wrócę przy kolejnych uroczystościach
Sylwia, 2020-02-24 14:26
Wszystko bardzo ładne . Bardzo szybko wysyłka . Polecam
Joanna, 2020-02-19 19:48
Piękne zaproszenia, szybka obsługa, gorąco polecam.
Anna, 2020-02-12 13:57
POLECAM. ZAPROSZENIA KOMUNIJNE PIĘKNE.
Dorota Kowalczyk, 2020-02-11 19:02
Szybka realizacja,towar bardzo dobrej jakości.Zadowolenie 100%.POLECAM!!!
Jowita, 2020-01-27 12:13
Sklep godny polecenia. Przesyłka bardzo szybko została zrealizowana. Towar taki jak na zdjęciach,czyli wysokiej jakości. Ja jako klient jestem bardzo zadowolona.
Alina, 2020-01-24 13:11
Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem a nawet ładniejszy. Polecam.
Magdalena, 2020-01-24 11:12
Firma godna polecenia. Szybka przesyłka zgodna z zamówieniem. Towar pierwsza klasa, starannie wykonany. Wszystko jest super.
Kasia, 2020-01-22 15:45
Dziękuję!!! Jestem bardzo zadowolona!!! Szybka dostawa i co najważniejsze zamówione artykuły bardzo dobrze i starannie wykonane. Z wielką przyjemnością będę Państwa polecać znajomym, a sama nie raz jeszcze z korzystam z Państwa usług, bo naprawdę warto!!! Dziękuję raz jeszcze i bardzo serdecznie pozdrawiam cały zespół "Złoty anioł"
Renata, 2020-01-16 15:29
Dziękuję za szybką realizację i wiele cudownych inspiracji.
Polecam w 100%
Paulina, 2020-01-14 13:30
Jestem bardzo zadowolona szybka realizacja szybka dostawa Towar bardzo dobrej jakości.Polecam w 100%
Anna, 2020-01-03 15:32
poprzednie
12345 następne
© 2008-2020 ZlotyAniol.pl