Opinie naszych klientów

W sklepie ZlotyAniol.pl szczególną uwagę przywiązujemy do jakości obsługi Klienta.
Prosimy o opinie na temat sklepu, produktów oraz współpracy z nami. Dziękujemy!
Autor:
Twoja opinia:


Turbo szybka wysyłka! Po 4 dniach od złożenia zamówienia dotarło ono do mnie. Bardzo serdecznie dziękuję.
Pyszne czekoladki, nadruk na podziękowaniu dla gości bardzo ostry, na podziękowania dla chrzestnych również. Jestem zachwycona !
Pozdrawiam
Ania, 2019-07-11 16:34
Towar zgodny z opisem. Podziękowania dla chrzestnych śliczne. Wysyłka ekspresowa bo w 24h i na takiej mi zależało. Gorąco polecam.
Justyna Misztela, 2019-07-11 09:38
Mega szybka wysyłka! Wszystko bardzo estetycznie wykonane i ładne. Polecam
Marta, 2019-06-19 17:42
Jestem zachwycona starannością wykonania podziękowań dla chrzestnych. Produkty porządnie zapakowane, szybka przesyłka. Dziękuję! I polecam ! :)
Ewelina, 2019-06-12 13:39
Gorąco polecam,dzięki dekoracjom zakupionym w sklepie Złoty Anioł nasz stół komunijny wyglądał przepięknie.Dziękuję.
Dorota, 2019-06-06 19:10
Bardzo szybka dostawa, nie minęły 24h od mojego zamówienia a paczka była już następnego dnia rano . POLECAM !!!
Hanna, 2019-06-04 09:48
Sprzedawca godny polecenia. Szybka przesyłka i towar zgodny z zamówieniem.
Dziękuję
Ryszard, 2019-05-31 19:49
Sprzedawca godny polecenia! Jestem bardzo zadowolona. Przesyłka szybka, towar dobrej jakości, bardzo porządnie zapakowane. I rozsądne ceny. Dziękuję!
Monika, 2019-05-20 18:58
Gorąco polecam, paczka przyszła zgodnie z terminem, stan bardzo dobry :)
Patrycja, 2019-05-16 19:40
Serdecznie polecam!
D.S, 2019-05-10 15:45
Polecam w 100% wszystko dobrze zapakowane, zamówione rzeczy pięknie wykonane. Przesyłka ekspresowa. Dziękuję
Sylwia, 2019-05-08 09:00
Super sprzedawca.Towar wysokiej jakości szybko dostarczony ,profesionalnie zapakowany.Najserdeczniej polecam.
HELENA, 2019-05-08 07:01
Polecam również,pięknie rzeczy i porządnie zapakowane,jestem zadowolona. Dziekuje:)
Kamila, 2019-05-07 16:41
Polecam również,pięknie rzeczy i porządnie zapakowane, jestem zadowolona.
Dziękujemy :)
Ewelina, 2019-04-30 16:34
Jestem zaskoczona ale i zadowolona z tak bardzo profesjonalnego podejścia do klienta. Bardzo miła współpraca, szybka realizacja zamówienia.
Opłatek na tort wygląda naprawdę pięknie, podobnie jak różaniec. Jak dla mnie 10/10. Polecam
Monika, 2019-04-30 14:43
Polecam również,wszystko pięknie wykonane,zapakowane.Jestem zadowolona.
Dziękujemy :)
Ewelina, 2019-04-30 11:24
Wszystko piękne,dobrze zapakowane, wysylka szybka
Paulina, 2019-04-22 22:47
Polecam wszystkim zainteresowanym
Julia .s, 2019-04-17 20:54
Polecam:)
Ania P., 2019-04-14 15:17
Bardzo szybka wysylka,zaproszenia sliczne,polecam i napewno jeszcze skorzystam z uslug Zlotego Aniola.
Sabina, 2019-04-05 14:24
Polecam sklep "Zloty Aniol". Bardzo szybka przesylka, wszystko dobrze zapakowane. Zaproszenia prześliczne. Dziekuje i pozdrawiam.
Sylwia, 2019-03-28 21:43
Bardzo dobra i sprawna obsługa - wszystko starannie zapakowane na czas transportu. Produkty dokładnie takie jak oferta Sklepu. Poleciłam innym i sama jeszcze kiedyś skorzystam ;)
Danka, 2019-03-28 20:48
Super szybka realizacja. Wczoraj zamówione, dziś juz juz mam artykuły w domku. Bardzo dokładnie zabezpieczone przed uszkodzeniem w transporcie.
Bardzo ładne zaproszenia i dodatki na chrzest.
Polecam wszystkim i na pewno jeszcze skorzystam.
Beata, 2019-03-28 11:31
Przesyłka ekspresowa. Wszystko co zamówiłam spełniło moje oczekiwania. Podziękowania w tubie są śliczne.
Beata, 2019-03-27 19:15
Jestem bardzo zadowolona z usługi "Złotego Anioła" i życzyłabym sobie i wszystkim tak solidnej i sprawnej realizacji zamówień.
Przesyłka dotarła doskonale opakowana i przedmioty w niej zawarte są zaskakująco piękne.
27.03.2019 r.
Halina, 2019-03-27 16:40
poprzednie
12345 następne
© 2008-2019 ZlotyAniol.pl Zapraszamy na nasz instagram!
Zamów newsletter