Opinie naszych klientów

W sklepie ZlotyAniol.pl szczególną uwagę przywiązujemy do jakości obsługi Klienta.
Prosimy o opinie na temat sklepu, produktów oraz współpracy z nami. Dziękujemy!
Autor:
Twoja opinia:


Staranne i ładne wykonanie prezentów dla chrzestnych oraz bardzo szybka realizacja,
polecam
Małgosia, 2018-09-19 10:49
Przepiękne ozdoby,fantastyczna obsluga.Zastanawiałam ozdoby na chrzest prosząc o szybką realizację.Towar miałam na drugi dzień rano pomimo dzielącej nas ogromnej odległości.Jeszcze raz dziękuję i polecam w 100%.
Monika Szczęsna, 2018-07-07 03:57
Zamowienie zrealizowane w 100 procentach, polecam wszystkim ktorzy chca stworzyc niepowtarzalny klimat na swoich uroczystościach
Jagoda Bachorz, 2018-05-26 09:38
Personalizowane winietki, naklejki lizaki wszystko zrealizowane rewelacyjnie i dotarło do mnie trzy dni po zamówieniu, polecam wszystkim szybko i profesjonalnie.
Iza, 2018-05-25 07:44
witam
Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie, zamówienie zrealizowane szybko i dobrze, nie miałam problemów, żeby zrobić domówienie.
Wszystko przyszło na czas, chociaż zamawiałam późno, towar bardzo ładny, jeszcze raz polecam!
Joanna, 2018-05-25 07:43
Starannie wykonane, niebanalne podziękowania dla gości, polecam, szybka wysyłka i dobry kontakt..
Monika, 2018-05-24 21:48
W dwa dni moje zamówienie zostało zrealizowane i otrzymałam przesyłkę :)dziękuję
Justyna Jankowska, 2018-05-23 21:00
Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Zakupiony towar w pełni spełnił moje oczekiwania. Opcja "szybka pomoc" zadziałała w moim przypadku rewelacyjnie. Dziękuję. Jesteście Państwo godni polecenia.
Magda, 2018-05-23 14:27
Aniołki bardzo ładne, calość jest super podziękowaniem dla gosci.
Maria, 2018-05-22 16:50
Goście byli zachwyceni zakupionymi dekoracjami.
Jestem bardzo zadowolona z zakupu oraz szybkością dostawy. Bardzo dziękuje.
Judyta, 2018-05-22 10:25
Bardzo gustowny towar wszystko dobrze przemyślane jestem bardzo zadowolona z produktów na komunię św szczególnie z wianka i okapnika oraz z pięknej ozdoby na rękę. Gorąco polecam!!!!!
Joanna G., 2018-05-21 19:27
Wszystko w należytym porządku. Błyskawiczna wysyłka oraz świetna strona internetowa :) Polecam gorąco i pozdrawiam :)
Grzegorz, 2018-05-18 13:08
Jestem bardzo zadowolona z zakupionych rzeczy. Wszystko co zamówiłam prezentuje się przepięknie, goście na pewno będą pod wrażeniem, szybka dostawa całość oceniam na 6+. Polecam
Marlena., 2018-05-17 19:32
Cudowny sklep.
Ewa, 2018-05-16 11:59
Jestem bardzo zadowolona z zakupu.Wszystko zgodne z opisem, podziękowania w drewnianej oprawie śliczne a także szybka realizacja zamówienia. Polecam.
Natalia Sz., 2018-05-15 17:19
Brakuje mi słów, jak wyrazić swój zachwyt nad zamówionym podziękowaniem dla chrzestnych. Majstersztyk to za mało. Drżenie serca, gdy pierwszy raz ujrzałam, zapach drewna zniewalający, wykonanie z najdrobniejszymi detalami. Obdarowani będą zachwyceni, ja jestem pod ogromnym wrażeniem.
Pełen profesjonalizm.
Bardzo dziękuję
Ewa Śmigrocka, 2018-05-10 08:50
Szybka realizacja, ładne graficzne produkty.
Niestety kolor niezgodny z zamowieniem.
Zamówiłam nadruk na oplatku w kolorze srebrny, a dostałam zielony.
Monika, 2018-05-09 16:59
Gorąco polecam zakupy w tym sklepie, towar zgodny ze zdjęciem, a najważniejsza dla mnie była mimo gorącego okresu komunijnego szybka realizacja zamówienia.Polecam
rwoj
rwoj, 2018-05-09 13:37
Serdecznie polecam wszystkim kupującym. Szybka sprawna dostawa, jakość towaru zgodna z ofertą. Obsługa na infolinii rzeczowa i konkretna. Zakupy skutecznie zabezpieczone, nic nie zostało uszkodzone:) Polecam, polecam, polecam
pozdrawiam
Elżbieta
Elżbieta, 2018-05-09 11:38
Produkt zgodny z opisem przesyłka dotarła szybko polecam
Paulina, 2018-05-08 19:17
Polecam
Eliza Gawryluk, 2018-05-08 09:57
Bardzo ładne dekoracje wianek, rękawiczki i ozdoby na stół. Polecam
Marianna, 2018-05-08 09:51
Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu,szybkości przesyłki i jakości zamówionego towaru.
Drodzy Państwo to była czysta przyjemność.
A zachwyt gości komunijnych bezcenny.
Polecam gorąco.
Z poważaniem
Katarzyna
Katarzyna Noras, 2018-05-07 15:15
Co za sklep!!! Polecam, polecam szybką sprawna obsługa towar bardzo ładny piękne rękodzieło super, super
Barbara, 2018-05-02 21:52
Podziękowania bardzo ładne i starannie wykonane. Fachowa obsługa i szybka realizacja zamówienia. Wszystko super,polecam.
Jola, 2018-05-02 16:03
poprzednie
12345 następne
© 2008-2018 ZlotyAniol.pl
Zamów newsletter