Opinie naszych klientów

W sklepie ZlotyAniol.pl szczególną uwagę przywiązujemy do jakości obsługi Klienta.
Prosimy o opinie na temat sklepu, produktów oraz współpracy z nami. Dziękujemy!
Autor:
Twoja opinia:


Sprzedawca godny polecenia! Jestem bardzo zadowolona. Przesyłka szybka, towar dobrej jakości, bardzo porządnie zapakowane. I rozsądne ceny. Dziękuję!
Monika, 2019-05-20 18:58
Gorąco polecam, paczka przyszła zgodnie z terminem, stan bardzo dobry :)
Patrycja, 2019-05-16 19:40
Polecam w 100% wszystko dobrze zapakowane, zamówione rzeczy pięknie wykonane. Przesyłka ekspresowa. Dziękuję
Sylwia, 2019-05-08 09:00
Super sprzedawca.Towar wysokiej jakości szybko dostarczony ,profesionalnie zapakowany.Najserdeczniej polecam.
HELENA, 2019-05-08 07:01
Polecam również,pięknie rzeczy i porządnie zapakowane,jestem zadowolona. Dziekuje:)
Kamila, 2019-05-07 16:41
Polecam również,pięknie rzeczy i porządnie zapakowane, jestem zadowolona.
Dziękujemy :)
Ewelina, 2019-04-30 16:34
Jestem zaskoczona ale i zadowolona z tak bardzo profesjonalnego podejścia do klienta. Bardzo miła współpraca, szybka realizacja zamówienia.
Opłatek na tort wygląda naprawdę pięknie, podobnie jak różaniec. Jak dla mnie 10/10. Polecam
Monika, 2019-04-30 14:43
Polecam również,wszystko pięknie wykonane,zapakowane.Jestem zadowolona.
Dziękujemy :)
Ewelina, 2019-04-30 11:24
Wszystko piękne,dobrze zapakowane, wysylka szybka
Paulina, 2019-04-22 22:47
Polecam wszystkim zainteresowanym
Julia .s, 2019-04-17 20:54
Polecam:)
Ania P., 2019-04-14 15:17
Bardzo szybka wysylka,zaproszenia sliczne,polecam i napewno jeszcze skorzystam z uslug Zlotego Aniola.
Sabina, 2019-04-05 14:24
Polecam sklep "Zloty Aniol". Bardzo szybka przesylka, wszystko dobrze zapakowane. Zaproszenia prześliczne. Dziekuje i pozdrawiam.
Sylwia, 2019-03-28 21:43
Bardzo dobra i sprawna obsługa - wszystko starannie zapakowane na czas transportu. Produkty dokładnie takie jak oferta Sklepu. Poleciłam innym i sama jeszcze kiedyś skorzystam ;)
Danka, 2019-03-28 20:48
Super szybka realizacja. Wczoraj zamówione, dziś juz juz mam artykuły w domku. Bardzo dokładnie zabezpieczone przed uszkodzeniem w transporcie.
Bardzo ładne zaproszenia i dodatki na chrzest.
Polecam wszystkim i na pewno jeszcze skorzystam.
Beata, 2019-03-28 11:31
Przesyłka ekspresowa. Wszystko co zamówiłam spełniło moje oczekiwania. Podziękowania w tubie są śliczne.
Beata, 2019-03-27 19:15
Jestem bardzo zadowolona z usługi "Złotego Anioła" i życzyłabym sobie i wszystkim tak solidnej i sprawnej realizacji zamówień.
Przesyłka dotarła doskonale opakowana i przedmioty w niej zawarte są zaskakująco piękne.
27.03.2019 r.
Halina, 2019-03-27 16:40
Wszystko jak na zdjęciach, a nawet jeszcze piękniejsze. Szybka realizacja nawet zamówienia z produktami z imieniem dziecka. Jesteśmy bardzo zadowoleni.
Gosia, 2019-03-21 09:32
Szybka przesyłka. Dodatki są piękne,super wykonane. Bardzo polecam sklep"ZŁOTY ANIOŁ".Znakomity kontakt telefoniczny i mailowy.Dziękuje i pozdrawiam.
DOROTA 2019-03-15, 2019-03-15 11:44
Piękne dodatki i szybka wysyłka. jestem pod wrażeniem produktów personalizowanych. Dziękuję!
Maria, 2019-03-15 11:17
Bardzo polecam rzeczy przepiękne ,szybka dostawa ale niestety paczka była za słabo zapakowana,była pognieciona i kurier powiedzial żeby przy nim otworzyć i sprawdzić czy wszystko jest ok.Wszystko było ok .
Agnieszka, 2019-03-09 10:57
Bardzo szybka przesyłka, wszystko piękne tylko paczka niestety za słabo zapakowana ,przyszła uszkodzona,wygnieciona i kurier kazał otworzyć żeby sprawdzić czy wszystko jest w porządku ale wszystko było ok rzeczy są przepiękne jak najbardziej polecam.
Agnieszka, 2019-03-08 22:33
Jestem pod wrażeniem bardzo szybkiej realizacji zamówienia. Następnie maile z inforacjami o przygotowywanej przesyce super sprawa.I oczywiście wszystko szybko dostarczone i przepiękne.Mi pole ono ta firme i napewno zrobie to samo.
Ewa Holowka, 2019-03-08 21:13
ekspresowa dostawa i świetny kontakt, przed złożeniem zamówienia pytałam o kilka rzeczy i pani udzieliła nawet więcej informacji niż oczekiwałam dziękuję :)
Magda, 2019-03-01 10:34
Bardzo szybka wysyłka, a opłatek na tort rewelacyjny. Pozdrawiam i polecam;)
Karolina, 2019-02-28 12:19
poprzednie
12345 następne
© 2008-2019 ZlotyAniol.pl Zapraszamy na nasz instagram!
Zamów newsletter