Opinie naszych klientów

W sklepie ZlotyAniol.pl szczególną uwagę przywiązujemy do jakości obsługi Klienta.
Prosimy o opinie na temat sklepu, produktów oraz współpracy z nami. Dziękujemy!
Autor:
Twoja opinia:


Serdecznie dziękuję za bardzo udane i ekspresowe zakupy.
Zamówienie jak najbardziej zgodne z moimi oczekiwaniami, dobrze zabezpieczone i zapakowane. Firma godna polecenia.
Wiola, 2020-03-03 21:27
B.b.b.b.b.dziekuje!!!!
Dzisiaj otrzymałam zamówienie rzeczy do I Komunii Św mojej córki i proszę mi wierzyć aż się wzruszylam jak zobaczyłam te wszystkie piękne rzeczy wykonane z niesamowita dbałością o każdy szczegół. Zaproszenia personalizowane przepiękne.
Podziękowania dla Chrzestnych(aniołki w pudełku) przecudne.
Wszystko pięknie zapakowane i zabezpieczone przed uszkodzeniami.
Szczerze i ż całego serca polecam sklep Złoty Anioł ja profesjonalnie podejście do klienta i szybkość wykonania i ekspresowa przesyłkę.
Dominika, 2020-02-28 13:56
Dziękuję bardzo !!! Zamówiłam pudełko dla babci (podziękowanie za obecność na I Komunii Świętej). Jestem bardzo zadowolona !!! Pudełko nie posiada żadnych skaz, treść zgodna z zamówieniem!!!
Realizacja po 2 dniach od zamówienia. Gorąco polecam.
Sylwia K-W, 2020-02-27 15:22
Bardzo ładne zaproszenia oraz upominkowe czekoladki. Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług firmy. Wysyłka ekspresowa. Dziękujemy i polecamy innym klientom!
Paulina, 2020-02-27 11:35
Zamówienie została zrealizowane ekspresowo i perfekcyjnie, jestem bardzo zadowolona i na pewno tu wrócę przy kolejnych uroczystościach
Sylwia, 2020-02-24 14:26
Wszystko bardzo ładne . Bardzo szybko wysyłka . Polecam
Joanna, 2020-02-19 19:48
Piękne zaproszenia, szybka obsługa, gorąco polecam.
Anna, 2020-02-12 13:57
POLECAM. ZAPROSZENIA KOMUNIJNE PIĘKNE.
Dorota Kowalczyk, 2020-02-11 19:02
Szybka realizacja,towar bardzo dobrej jakości.Zadowolenie 100%.POLECAM!!!
Jowita, 2020-01-27 12:13
Sklep godny polecenia. Przesyłka bardzo szybko została zrealizowana. Towar taki jak na zdjęciach,czyli wysokiej jakości. Ja jako klient jestem bardzo zadowolona.
Alina, 2020-01-24 13:11
Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem a nawet ładniejszy. Polecam.
Magdalena, 2020-01-24 11:12
Firma godna polecenia. Szybka przesyłka zgodna z zamówieniem. Towar pierwsza klasa, starannie wykonany. Wszystko jest super.
Kasia, 2020-01-22 15:45
Dziękuję!!! Jestem bardzo zadowolona!!! Szybka dostawa i co najważniejsze zamówione artykuły bardzo dobrze i starannie wykonane. Z wielką przyjemnością będę Państwa polecać znajomym, a sama nie raz jeszcze z korzystam z Państwa usług, bo naprawdę warto!!! Dziękuję raz jeszcze i bardzo serdecznie pozdrawiam cały zespół "Złoty anioł"
Renata, 2020-01-16 15:29
Dziękuję za szybką realizację i wiele cudownych inspiracji.
Polecam w 100%
Paulina, 2020-01-14 13:30
Jestem bardzo zadowolona szybka realizacja szybka dostawa Towar bardzo dobrej jakości.Polecam w 100%
Anna, 2020-01-03 15:32
Szybka dostawa,polecam!!!
Bożena, 2019-12-19 17:48
Zamówiony towar na żywo jeszcze ładniejszy. Szybka dostawa. Jestem bardzo zadowolona i na pewno jeszcze tu wrócę:)
Ewa z Jeleniej Góry, 2019-12-13 12:21
Jestem bardzo zadowolona ze sprawnej i profesjonalnej obsługi :), firma godna polecenia. Zaproszenia komunijne, które zamówiłam są pięknie wykonane, na pewno będę zamawiać jeszcze upominki dla gości.
Monika z Gdyni, 2019-10-18 11:45
Witam wszystkich serdecznie. Z całego serca polecam stronę złoty anioł.
W 100% spełniła moje oczekiwania, towary są bardzo dobrej jakości.paczki przychodzą kompletne i jest ekspresowa dostawa.
Ewa, 2019-10-10 12:47
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, wszystko się zgadza z zamówieniem a wysyłka ekspresowa!! Polecam :)
Karolina, 2019-09-25 12:06
Ekspresowa wysyłka, paczkę miałam na drugi dzień po złożeniu zamówienia. Produkty które otrzymałam są świetnej jakości i zgodne z opisem. Bardzo polecam!
WERONIKA, 2019-09-03 16:48
Wysyłka bardzo szybka, produkt zgodny z opisem i zdjęciem, polecam!
Ania P., 2019-08-23 10:59
Zamówiłam nietypową pamiątkę na chrzest dla bratanka, nie dość że dobry pomysł na ciekawy prezent,to i wysyłka ekspresowa Polecam !
BLANKA, 2019-08-22 20:00
Rewelacja polecam w 100% jakość, wykonanie najwyższa klasa a do tego wysyłka ekspresowa(w niedzele zamówiłam a we wtorek rano paczka była juz u mnie). Jeszcze nie raz skorzystam z usług sklepu!
Anna, 2019-08-06 10:54
Pamiątka przepiękna, wysyłka błyskawiczna, obsługa klienta na najwyższym poziomie :-) polecam gorąco :-) dziękuję:-)
Angelika M, 2019-08-05 10:30
© 2008-2020 ZlotyAniol.pl